Today.AFK
AKTIVNOSTI

AKTIVNOSTI

Gamer in a Bubble

Minecraft turnir

U shopping centru Portanova u Osijeku održali smo 23.4.2022. naš prvi gaming performans! 

Slučajni prolaznici imali su priliku sudjelovati u našem performansu, odnosno isprobati igrati video igre na računalu ili tabletu. Igrali smo Fortnite, Valorant, Lost Ark, Brawl Stars, ali i rješavali kviz o sigurnosti na internetu za čije smo uspješno rješavanje pripremili paketiće za djecu.

Naš prvi LAN turnir, a ujedno i božićni turnir, proveli smo u poludnevnom boravku Centra za nestalu i zlostavljanu djecu u Dardi. 

Djeca su sudjelovala na predavanju i rješavala kviz o sigurnosti na internetu nakon čega su na zajedničkom Minecraft serveru gradili svoj božićni ugođaj.

Svu smo djecu darivali prikladnim božićnim paketićima, a prva tri mjesta na turniru osvojila su gaming periferiju. Pobjednici su određeni zbrojem bodova kviza o sigurnosti na internetu i bodova iz gaming dijela turnira.

IB Esports Bootcamp

Prvi Today.AFK događaj bio je upravo IB esports Bootcamp, održan 11.9.2021. u kinu Urania u Osijeku.  Na događaju smo predstavili ideju iza Today.AFK inicijative i naše glavne vrijednosti – responsible gaming. Inovativna osječka tvrtka ORQA predstavila je svoj FPV skydive simulator te je IB esports tim održao simulaciju treninga.

Gosti na našoj panel raspravi bili su: